perjantai 6. joulukuuta 2013

Viimeinen ilta Suomessa!

Huomenna! Käsittämätöntä, miten nopeesti aika vaan voi mennä :D vastahan hetki sitten päätin lähteä reissuun, sain mukaan reissuseuralaiset ja ostettiin matkaliput. Tuntuu, kuin se olis ollu ihan äsken, mutta siitähän on jo kuukausia. Huhhuh. Yleensä aika menee tosi hitaasti kun oottaa jotain, mutta ei tällä kertaa. Olihan mulla suuria suunnitelmia tän bloginkin suhteen ja keksiä tälle edes joku hieno nimi, mutta olkoot tämmösenä. Sisältö kai se tärkein on. :D

Fiilis on tällä hetkellä aika katossa. Viimeset tentit taputeltu eilen läpi ja joululomille lompsittu. Tänään pakkasin kamat ja hyvästelin äsken kotikolon, loppuillan viettelen kavereiden luona hyvän ruuan ja seuran merkeissä, aamulla aikasin kohti Helsinki-Vantaata kahdeksan maissa alkanee (ellei myrsky sotke suunnitelmia...) 19 tunnin matka kohti Vietnamin Ho Chi Minh Cityä eli Saigonia. Välissä meillä on muutaman tunnin vaihto Frankfurissa, Saksassa. Tavaraa tuli pakattua mukaan yllättävänkin vähän. Muutaman vaatteen ja pakollisten asiakirjojen, kameran, latureiden yms. jälkeen rinkan (pl. käsimatkatavarat) painokin jäi alle 8 kiloon. Onpahan ainakin tilaa tuliaisille... :)

Matkareittiä ei ole vieläkään sen kummemmin suunniteltu. Matkan varrella on muutamia paikkoja, missä ainakin tullaan käymään, mutta aikatualusta sun muusta ei olla päätetty vielä mitään muuta kuin se, että poistumme Vietnamista ensi torstaina. Ehtona Vietnamiin saapumiselle on siis, että maahan tullessa on esitettävissä matkalippu, jolla voidaan todistaa maasta poistuminen.

Huhhuh, tuntuu ihan käsittämättömältä, että huomenna (no ok, ylihuomenna, kiitos pitkän lentomatkan) pääsee sinne. Kun on koko elämänsä haaveillu jostain, tuntuu oudolta, että unelmat ihan oikeesti toteutuu. :D Mahtavaa.

Ps. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti