maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lähtö lähestyy!

Vesisade ja siitepölyoireet. Kevät on menny taas ihan hullun nopeesti mut tää päivä tuntuu kestävän ikuisuuksia, haluun lähtee jo! Vielä 15 tuntia bussin lähtöön ja 19 tuntia lentokoneen lähtöön. 43 tuntia Kochin lentokentälle saapumiseen ja muutama tunti enemmän Intian valtamereen hyppäämiseen.

Viisumit saatiin hommattua sekä huomenna alkavalle Intian reissulle, että kesäkuiselle Kiinan reissulle. Vähän jännätti, tuleeko ne sieltä mut nyt saa kyl huokasta syvään helpotuksesta. Rinkkakin alkaa olla jo aikalailla pakattu. Yllättävän vähän sitä lopulta tarvii tavaraa reissuun mukaan mut vaatteita ei vaan koskaan osaa ajatella fiksusti. Päivisin on kuuma ja iltaisin on kuuma, mutta iltaisin pitäs ehkä suojautua itikoilta. Entä jos sataa vettä? Vuorilla on viileempi ja busseissa ja junissa saattaa olla kylmä. Äh. :D

Huomisaamuna lähdemme siis Eeron kanssa kohti Intiaa. Ekaks bussilla Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta lennämme ensiksi Istanbulin kautta Mumbaihin. Mumbaista taas jatkamme lentäen Kochiin, Keralan osavaltioon. Tarkempia matkasuunnitelmia ei oikeestaan ole vielä, jotain hienoja paikkoja ollaan katottu mut reissussa sit näkee, mihin päätetään mennä. Koko reissu kestää n. kaksi viikkoa, joten ihan hirveen pitkiä matkoja ei edes ehdi matkustaa - varsinkaan Intiassa. Kulkuyhteydet ovat huonot ja julkisilla ei tunnu pääsevän juuri mihinkään. Mutta matkustelemme Keralassa jonkinlaisen lenkin, jonka jälkeen matkustamme iloisen 16-tuntisen junamatkan Goalle, todennäköisesti eteläosiin. Lennämme 29. päivä Goalta Mumbaihin, josta lennämme taas Turkin kautta Suomeen vappuilemaan.

Täältä tullaan, ruokamyrkytykset ja moniresistentit superbakteerit! B)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti