tiistai 27. maaliskuuta 2018

Etelä-Amerikkaan!

Lentokentällä!

Ostettiin puolispontaanisti lennot Piian kanssa tammikuun loppupuolella Etelä-Amerikan reissulle kun yllättävän houkuttelevat sattui kohdalle, vailla sen kummempaa suunnittelua tai pohtimista. Lennetään ensin Kolumbian Barranquillaan ja paluulento on Bolivian Santa Cruz de la Sierrasta. Noiden maiden lisäksi väliin jää myös Ecuador ja Peru.

Espanjaa ei muutamaa turistifraasia kummempaa osata, matkaa ei juuri ole suunniteltu ja maista ei paljon mitään tiedetä - mutta meillä on yhdeksän viikkoa aikaa, eiköhän siitä hyvä tule. Ainakin Galapagossaarilla ja Machu Picchulla käydään ja varmaan pari kertaa lennetään paikasta toiseen pitkien etäisyyksien vuoksi.

Nyt on kämppä alivuokrattu, auto seisonnassa ja juuri saavuttiin lentokentälle. Pakkaaminen oli samanaikaisen muuton vuoksi vähä työlästä. Ja koska reissu tulee olemaan niin monipuolinen; on aurinkorantoja, on vuoristoa, on vaeltamista ja on rentoutumista. No jos jotain puuttuu niin saahan sitä ostettua, liikaa toivottavasti en pakannut. Ihan vielä lähtöä ei täysin tajua, mutta lentokentälle saapuminen alkoi vähän tuoda jo realiteettihin. Tästä lähtee!